Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Audicien aan huis

Twee mannen slaan arm om elkaar heen, in woonkamer
  • Gratis gehoortest
  • Advies op maat
  • Altijd beter horen
Kunt u in drukke ruimtes een gesprek minder goed volgen? Zet u het geluid van de televisie vaak harder? Laat gratis uw gehoor testen door de audicien bij u thuis. Na een professionele gehoortest geeft de audicien van Oorwerk u een uitgebreid advies. Misschien heeft u een gehoorapparaat nodig. Ook dat kan de audicien voor u regelen.

Thuis uw gehoor testen

  • Gratis uw gehoor laten testen
  • Advies en aanmeten van een gehoorapparaat
  • Pas betalen als u volledig tevreden bent
'Ik hoor de vogels weer fluiten'

 

Deskundige en gratis gehoortest

Bij slechthorendheid helpt de audicien aan huis u graag. Laat uw gehoor thuis geheel vrijblijvend testen. U ontvangt hierbij een uitgebreid advies op maat.

Advies voor uw gehoorapparaat

Heeft u een gehoorapparaat nodig? De gediplomeerde en gekwalificeerde  audicien helpt u een goede keus te maken. Na de aanschaf van een gehoorapparaat biedt de audicien de beste nazorg, zodat het apparaat naar wens functioneert. Ook voor batterijen en onderhoudsproducten kunt u bij de audicien aan huis terecht.

Vergoeding gehoorapparaat

Veel zorgverzekeraars vergoeden volledig of gedeeltelijk de kosten voor gehoorapparaten. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om te weten wat u vergoed krijgt.

Aanvragen Audicien aan huis

Heeft u interesse? Meld u dan nu aan. De audicien van Oorwerk belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00