Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

De beste diensten voor u!

Afbeelding van De beste diensten voor u!
Het aanbod van Amstelring Ledenservice is er voor iedereen: van jonge gezinnen tot actieve senioren én iedereen die aanvullende hulp nodig heeft.

Wij zorgen dat het kan

Amstelring Ledenservice zorgt dat uw leven nét dat beetje makkelijker wordt. Van de kapper aan huis tot een gezellig dagje uit en van hulp met de belastingen tot een kundige klusjesman. We zijn er voor jong en oud; iedereen kan lid worden! Met onze diensten op maat kunnen mensen langer zelfstandig wonen of, ondanks die drukke baan, bepaalde zaken toch geregeld hebben. Het brede aanbod heeft één rode draad. Alles is uitstekend geregeld en betrouwbaar. Zodat u alles uit het leven kunt halen. Wij zorgen dat het kan!

Met onze comfortabele diensten op maat kunnen mensen langer zelfstandig wonen of, ondanks die drukke baan, bepaalde zaken toch geregeld hebben. Alles is uitstekend geregeld en betrouwbaar. Zodat u alles uit het leven kunt halen. Wij zorgen dat het kan!

Het productaanbod van Amstelring Ledenservice: handige en comfortabele diensten aan huis en cursussen die gericht zijn op gezond zijn en gezond blijven.

 

Wilt u lid worden?

Heeft u interesse in het lidmaatschap? Lees dan hier meer informatie over het lidmaatschap, of meld u meteen aan als lid!