Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Particuliere huishoudelijke hulp

Afbeelding van Particuliere huishoudelijke hulp
  • Betrouwbare medewerkers
  • Een vertrouwd gezicht
  • Vervangende hulp bij ziekte
Zoekt u een betrouwbare hulp in het huishouden? De Huishoudelijke hulp van Schoonmaakaanhuis.nl is dan een uitstekende keuze. Wilt u 1 keer per week hulp, of 1 keer per 2 weken? U bepaalt hoe vaak en wanneer. De vriendelijke en ervaren hulpen staan graag voor u klaar!

Betrouwbare vaste hulp

  • betrouwbare en gescreende medewerkers
  • een vaste hulp zodat u elkaar leert kennen
  • vervangende hulp tijdens ziekte of vakantie van de vaste hulp
´Mijn hulp komt altijd op tijd. We kunnen het goed met elkaar vinden.´

 

Hulp bij een schoon huis en meer

Wilt u de ramen laten lappen, stofzuigen, de badkamer of de keuken schoon laten maken? De huishoudelijke hulpen verzorgen voor u alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden. Maar ook boodschappen doen of begeleiding bij een doktersbezoek is mogelijk. U kunt rekenen op hulpvaardige medewerkers. Tijdens een intakegesprek worden uw wensen en verwachtingen besproken. U maakt kennis met één van de hulpen. Klikt het? Dan maakt u samen verdere afspraken.

Betrouwbare medewerkers

U kunt rekenen op hulp van betrouwbare medewerkers. Alle hulpen zijn gescreend en overleggen een Verklaring Omtrent het Gedrag. Ook referenties worden nagetrokken.

Aanvragen Huishoudelijke hulp

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De dienstverlener van Schoonmaakaanhuis.nl belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt direct een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00