Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Personenalarmering

Vrouw loopt buiten met mobiele alarmknop
  • Een veilig gevoel
  • 24 uurs bereikbaarheid
  • Makkelijk om hulp vragen
Woont u zelfstandig en voelt u zich soms onzeker in huis? Met de Personenalarmering van ATA vraagt u in noodsituaties makkelijk om hulp, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Met één druk op de knop heeft u contact met deskundige hulp, bijvoorbeeld na een een val. Voor een veilig gevoel thuis.

Waarom persoonsalarmering

  • met 1 druk op de knop hulp
  • 24 uurs bereikbaarheid, 7 dagen per week
  • een veilig gevoel
'Met de knop binnen handbereik voel ik me een stuk veiliger'

 

Alarmknop binnen handbereik

De alarmknop draagt u altijd om uw nek of pols. Hiermee kunt u 24 uur per dag contact krijgen met de meldkamer. De meldkamer schakelt vervolgens de juiste hulp in als dat nodig is. Dat kan iemand zijn uit uw naaste omgeving, zoals uw zoon, dochter, buurman of buurvrouw. Maar ook bijvoorbeeld de ambulance. De medewerker van de centrale houdt uw melding in de gaten totdat u bent geholpen.

Professionele alarmopvolging

Heeft u niemand in uw omgeving die in de buurt woont en bij alarm direct voor u klaar kan staan? Professionele alarmopvolging is mogelijk in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam, Diemen, Ouderkerk a/d Amstel en Uithoorn.

Nieuw: Mobiele alarmering

Naast de vaste personenalarmering in huis, biedt ATA ook mobiele personenalarmering aan. U kunt gewoon op pad, een fietstochtje maken, een  dagje erop uit en waar u ook bent gebruik maken van uw personenalarmering. Met een druk op de knop weet ATA dankzij de GPS-tracker exact waar u zich bevindt en dat u iemand nodig heeft. Voor de mobiele alarmering is geen professionele achterwacht beschikbaar: uw mantelzorgers worden ingeschakeld als het nodig is dat er iemand naar u toe komt.

Vergoeding zorgverzekeraar

In veel gevallen wordt de apparatuur voor Personenalarmering vergoed door de zorgverzekering. Vraag het na bij uw verzekeraar.

Aanvragen Personenalarmering

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De medewerker van ATA belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00