Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Thermae 2000

Afbeelding van Thermae 2000
  • Thermale baden en Wellness Hotel
  • Genieten en tot rust komen
  • Met ruime ledenkorting
Plan uw ontspannen wellness dagje! Kom tot rust op de top van de Cauberg in Valkenburg aan de Geul waar wellness resort Thermae 2000 verscholen ligt in het groen.

Als lid van Amstelring Ledenservice heeft u een streepje voor. Voor slechts €32,50 per persoon mag u een dag genieten en ontspannen op de top van de Cauberg. U heeft toegang tot de faciliteiten van het wellness centrum.

'We hebben genoten. Zeker de moeite waard om eens te bezoeken!'

Of wilt u liever een nachtje blijven? Kies dan voor een overnachting voor 2 personen, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in restaurant Pure en 2 volle dagen toegang tot de faciliteiten van het wellness centrum.

Met of zonder badkleding?

Elke dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand (vanaf vrijdagavond 17.00 uur) is badkleding overal verplicht. Elke donderdag is het ongeklede dag. In de sauna’s en in de thermale baden kunt u dan zonder badkleding terecht. De overige reguliere dagen zijn mixdagen: dit betekent baden met badkleding en in de sauna’s zonder badkleding. Een actueel overzicht is te vinden op www.thermae.nl/badkleding .

Aanvragen

Heeft u interesse? Klik dan voor meer informatie en aanvragen op de knop 'Aanvragen'. Vooraf reserveren is voor iedere gast verplicht.

Let op:  bij het gebruik van de ledenkorting dient u bij aankomst in het hotel of bij de receptie van de dagentree uw ledenpas van Amstelring Ledenservice te kunnen tonen. Als u deze niet kunt tonen, wordt het normale bedrag alsnog in rekening gebracht.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00