Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Thuis GRATIS online cursus volgen

Een cursus volgen op momenten dat het jou uitkomt.

Tuinvogels in Nederland

Nu Nederland massaal thuis zit, is de belangstelling voor vogels kijken groter dan ooit. De Vogelbescherming ontwikkelde twee gratis online vogelcursussen voor beginners, bestaande uit tien vogellessen per cursus.

Je krijgt tips en weetjes en elke les sluit je af met een korte quiz.

Door de tips die je krijgt, leer je vogels herkennen voordat je ziet. Je weet waarop je kunt letten om de verschillen goed te zien.

Je kunt kiezen uit de volgende twee beginnerscursussen:

  1. Tuinvogels in Nederland
  2. Vogels in Nederland

Voor meer informatie kijk op www.vogelbescherming.nl .

Beleef de lente

Geen zin in een cursus, maar wel belangstelling voor vogels? De Vogelbescherming biedt je de mogelijkheid live mee te kijken naar het liefdesleven van vogels: www.vogelbescherming.nl/beleefdelente .

Mindfulness coach app

Met de gratis Mindfulness coach app kun je een programma volgen van 5 weken met totaal 25 oefeningen die je helpen meer mindful te zijn. Ervaar minder stress, leef meer in het nu, krijg meer energie en slaap beter. Ook als niet verzekerde bij VGZ kun je van deze gratis app gebruikmaken. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Aan de hand van een speciaal programma bouw je de oefeningen zelf op. Je bepaalt zelf wanneer je met het programma start. Een melding geeft aan dat het tijd is voor een oefening, maar als dat je niet uitkomt pas je dat eenvoudig aan. Verder zijn er 40 oefeningen beschikbaar waaruit je kunt kiezen
om afzonderlijke oefeningen te doen.

Interesse? Kijk op www.vgz.nl/mindfulness-coach-app .

Een taal gratis online leren

Met behulp van Duolingo kun je gratis talen leren. Iedereen kan Duolingo gebruiken. Het programma maakt gebruik van verschillende methodes om je de taal eigen te maken. Het lesmateriaal is wel in het Engels. Elke dag besteed je 5 minuten aan het leren van de door jou gekozen taal. Leuk ter ontspanning of ter voorbereiding op een vakantie. Te downloaden voor iPhone en Android.

Kijk op https://nl-nl.duolingo.com .