Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Thuis spellen spelen door 1 persoon

Patience is een kaartspel dat we allemaal wel kennen om zelf te spelen. Welke spellen zijn er nog meer om in je eentje te spelen? Dat is een behoorlijk aanbod, uiteenlopend van denkspellen tot bord-, dobbel- en kaartspellen. Hieronder een kleine selectie.

River Crossing - Denkspel

Probeer voor de wandelaar een weg met boomstronken te maken om de rivier over te steken. Het spel bevat 40 opdrachtkaarten die uiteenlopen van makkelijk naar moeilijk. Het spel bevat een magnetische wandelaar, een spelbord, vijf planken, twintig boomstroken, 40 uitdagingskaarten met oplossingen en een reistas. De uitdagingen variëren van beginners- tot expertniveau.

Merk: Ravensburger
Verkrijgbaar via Intertoys.nl, spellenrijk.nl, wehkamp.nl (nu aanbieding)

Prijs varieert van € 17,45 tot € 25,-

IQ Puzzler Pro – Breinbreker

Puzzelliefhebbers kunnen met dit spel hun IQ stimuleren.

Het spel bevat 120 opdrachten in 3 verschillende spelvormen. Het idee is dat je de opdrachten hetzelfde neerlegt zoals vermeld op de opdrachtkaart. Dat kan een 2D op 3D opdracht zijn. Als je eenmaal iets hebt neergelegd, mag je het niet meer veranderen.

Test je probleemoplossend vermogen en ruimtelijk inzicht.

Uitgever: Smart Games,
Verkrijgbaar via intertoys.nl, spellenrijk.nl, bol.com.nl
Prijs: rond de € 12,-

Kaartspel Vrijdag

Als persoon ‘Vrijdag’ verblijf je op een onbewoond eiland. Het is aan jou ervoor te zorgen om Robinson die met zijn boot is omgeslagen weer van het eiland af te helpen. Lukt het jou om Robinson aan het einde van het spel 2 piraten te laten verslaan?

Uitgever: 999Games, Verkrijgbaar via: spellenwijs.nl
Prijs: € 13,95

Dobbelspel Keer op Keer

Als je Keer op Keer voor jezelf speelt, dan gebruik je 2 zwarte en 2 witte dobbelstenen en gooi je met alle dobbelstenen. Na de worp kies je één gekleurd kruis en één zwarte dobbelsteen. De dobbelsteen met een ‘?’ is een joker. Bedoeling is dat je nu iets op je scoreblok wegstreept. Je start altijd in de middelste kolom. Wanneer je 2 kolommen hebt aangekruist, is het spel voltooid.

Uitgever: 999Games
Verkrijgbaar via: bol.com.nl, intertoys.nl,
spellenrijk.nl, wehkamp.nl, 999games.nl
Prijs varieert van € 14,95 tot € 19,50.