Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Medipoint - Thuiszorgwinkels Amstelring

Bent u op zoek naar een hulpmiddel, bijvoorbeeld krukken, een rolstoel of een badgreep? De Medipoint | Thuiszorgwinkels Amstelring bieden een ruim assortiment aan hulpmiddelen van hoge kwaliteit. Lenen of huren, beide is mogelijk in de klantvriendelijke webwinkel of een winkel bij u in de buurt.

Ga naar de online webshop van Medipoint | Thuiszorgwinkels Amstelring.

Of vind een thuiszorgwinkel bij u in de buurt.

Ruim aanbod aan hulpmiddelen

Heeft u een hulpmiddel nodig? Medipoint helpt u graag verder! Denk bijvoorbeeld aan:

  • huren of lenen van loophulpmiddelen, zoals rotator, krukken of wandelstok
  • hulpmiddelen voor (aanstaande) ouders, bijvoorbeeld klossen
  • hulpmiddelen die u nodig heeft door een chronische ziekte

Deskundig advies en hulp

Misschien heeft u behoefte aan advies bij het kiezen van het juiste hulpmiddel. De medewerkers van Medipoint thuiszorgwinkels staan graag voor u klaar, in de winkel, online, telefonisch of bij u thuis. Ook onderhoud en keuring van uw hulpmiddel is mogelijk. Lees meer over de service op Medipoint | Thuiszorgwinkels Amstelring.

Gratis krukken en korting

Gratis krukken lenen of korting op artikelen? Dan kan op vertoon van uw Amstelring-ledenpas. De korting is afhankelijk van hoe lang u al lid bent. Nog geen lid van Amstelring Ledenservice? Voor €24,- per jaar bent u lid.

Vergoeding door gemeente of uw verzekering

Voor sommige hulpmiddelen kunt u een vergoeding krijgen vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) of de Zorgverzekeringswet (Zvw). Hiervoor heeft u dan een indicatie nodig. Vraag ernaar bij de medewerkers van Medipoint, zij helpen u hier graag bij.

Vragen en contact

Meer informatie over het aanbod en service van de thuiszorgwinkels vindt u op de website van Medipoint | Thuiszorgwinkels Amstelring. Heeft u een vraag?