Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis De Bogt

Vrolijke dames op leeftijd krijgen een kopje koffie
  • Amsterdamse gezelligheid
  • Iedereen kan zichzelf zijn
  • Fijne en kundige medewerkers
In de wijde omgeving staat De Bogt bekend als gemoedelijk verzorgingshuis. Houdt u van een Amsterdamse sfeer, waarbij iedereen welkom is en zichzelf kan zijn? Dan is De Bogt het huis voor u. In de levendige Spaarndammerbuurt hoeft niemand zich te vervelen. En tegelijkertijd kunt u rekenen op uitstekende begeleiding, verzorging en oprechte aandacht.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

De Bogt in Amsterdam-West

Lees meer en klik door naar:

Het hart op de juiste plaats

Een Amsterdamse sfeer en mensen met het hart op de juiste plaats. Dat vindt u in verpleeghuis De Bogt. Naast het Westerpark en bij de Spaarndammerstraat ligt dit unieke huis, waar iedereen zichzelf kan zijn. Juist de mengelmoes van mensen, met ieder z’n eigen verhaal, maakt het zo bijzonder om hier te wonen. U kunt rekenen op kundige begeleiding van zeer ervaren medewerkers.

Zorg met aandacht

We vinden dat goede zorg ook liefdevol moet zijn. We geven passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. Samen bespreken we wat u zelf kan en nodigen u uit om dat te blijven doen. Waar nodig bieden we structuur en begeleiding. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

‘Mijn man mis ik erg, hij is vier jaar geleden overleden. Maar nu pieker ik niet meer zoveel, ik heb leuke mensen om me heen.’
Bewoonster van De Bogt

Adres
Polanenstraat 6
1013 VW Amsterdam
(020) 756 18 00
Routebeschrijving

Rust en gezelligheid wisselen elkaar af

Gezellige kamers, appartementen en ontmoetingsplekken, De Bogt is levendig en huiselijk. Een muzikaal optreden in de grote zaal, goed eten in het restaurant, creatieve activiteiten en gymnastiek, er is altijd wat te doen. In uw eigen appartement vindt u privacy en rust. Vul uw dag in zoals u dat zelf wilt.

Lekker buiten zitten

Even van de zon genieten? Dat kan in de binnentuin met terras, waar het zomers heerlijk vertoeven is. Ook op het plein aan de voorkant van het huis is het vaak gezellig en maken mensen een praatje met elkaar.

Samen is meer mogelijk

Onze activiteiten zijn al net zo divers als onze bewoners. Een high tea, een themamiddag of  zanggroep met pianobegeleiding. Dus ook als u van reuring houdt, bent u in verpleeghuis De Bogt aan het goede adres. Samen met enthousiaste vrijwilligers, familie en vrienden krijgen we veel voor elkaar.

Gezellige buurt

De Bogt ligt in de Spaarndammerbuurt. Een oude volksbuurt met leuke winkels en restaurantjes in de Spaarndammerstraat. Ook de Haarlemmerstraat en de Jordaan zijn vlakbij. Wilt u een wandeling maken in de natuur? Het Westerpark ligt vlakbij, aan de andere kant van het spoor.

Functie in de wijk

Ook buurtbewoners komen graag langs in De Bogt. Lekker eten in het restaurant, iets drinken, meedoen aan een activiteit of genieten van een optreden. Verpleeghuis De Bogt heeft een belangrijke functie in de wijk en daar zijn we trots op.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!