Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis het Leo Polak

Fragiele oudere vrouw met breiwerkje
  • Rustige woonsfeer
  • Uitstekende zorg
  • Ruim modern gebouw
Zoekt u een woonplek waar de zorg liefdevol is, de mensen aardig zijn en het altijd gezellig is? In het Leo Polak ziet u vriendelijke medewerkers die met aandacht en interesse een fijne sfeer scheppen. Het zijn professionals, en ze hebben het hart op de juiste plaats.

Rondleidingsvideo

Verpleeghuis Leo Polak in Amsterdam Nieuw-West

Verpleeghuis het Leo Polak in Amsterdam Nieuw-West
Lees meer en klik door naar:

Professionele verzorging en verpleging

Een modern verpleeghuis waar iedereen van harte welkom is. Dat is het het Leo Polak. U ziet het het Leo Polak al vanaf een afstandje: het is een kleurrijk gebouw met veel lichtinval door de grote ramen. Zoekt u een uitstekend verpleeghuis vanwege ouderdom, een chronische ziekte, dementie, een beroerte of voor revalidatie? Maak dan kennis met het het Leo Polak in Amsterdam Nieuw-West. Het huis staat bekend om zijn professionele verpleegkundige en medische zorg.

De plek van samenkomst

Waar u ook woont in het het Leo Polak, het is er zoveel mogelijk als thuis. Zodra u binnenkomt ziet u het gezellige restaurant, dat is dé plek van samenkomst. Rinkelende koffiekopjes de hele dag door, familie en vrienden komen langs, er vinden grote en kleine activiteiten plaats en het biljart is vlakbij.

‘Het is een heerlijk huis, iedereen wil hier wonen. Je kunt lekker jezelf blijven en ach, de mensen zijn zo aardig.’
Bewoonster van Leo Polak

Adres
Saaftingestraat 8
1069 BW Amsterdam
(020) 756 25 00
Routebeschrijving

Aangename binnentuin en veel groen

Zit u graag buiten als het mooi weer is? Wij hebben een prachtige, ruime binnentuin waar het ’s zomers goed toeven is. Perkjes, beelden, bloemen en planten, bankjes om op te zitten, in de tuin is alles aanwezig om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Bovendien zijn er op loopafstand diverse groene plantsoenen te vinden en een kinderboerderij. Ook een winkelcentrum is in de buurt. er is hier aan de rand van Nieuw-West, ruim uitzicht over de groene weilanden.

Een goede oude dag in een fijne omgeving

Wij geloven dat iedereen recht heeft op een goede oude dag met aardige mensen zich heen. Blijf vooral gewoon uzelf. We leren u graag goed kennen, zodat we u zich sneller thuis voelt en wij u beter kunnen helpen. Respect voor ieders leefstijl is hier vanzelfsprekend. En dat is al 50 jaar zo, blijkt uit deze film over de geschiedenis van Leo Polak:

Veilig, comfortabel en creatief

Technische hulpmiddelen, zoals sensoren, zorgen ervoor dat u in het Leo Polak op een veilige manier kunt wonen. Waar mogelijk zetten we al onze creativiteit in, om het dagelijkse leven comfortabel te maken. Zo zijn bij de kleinschalige groepswoningen alle gangen ingericht als intuïtieve beleving voor ouderen met dementie.

Onze specialisaties

Naast goede dementiezorg en verpleeghuiszorg is het Leo Polak gespecialiseerd in CVA-revalidatie. Wie na een CVA (hersenbloeding) in het ziekenhuis verblijft gaat vaak daarna revalideren en herstellen in het Leo Polak. Een team revalidatie-deskundigen begeleidt u om de draad weer op te pakken, te oefenen en eventueel te leren leven met een beperking.

Andere specialisaties zijn:

  • bij ons revalideren na een orthopedische of oncologische behandeling in het ziekenhuis of revalidatie bij de ziekte van Parkinson
  • zorg in de laatste levensfase: palliatieve zorg

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!