Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Wij zorgen dat het kan

Amstelring Ledenservice zorgt dat uw leven nét dat beetje makkelijker wordt. Van de professionele kapper aan huis tot een gezellig dagje uit en van hulp met de belastingen tot een kundige klusjesman. Wij maken het leven van onze leden net iets aangenamer. En het mooie: iedereen kan lid worden!

Met onze diensten op maat kunnen mensen langer zelfstandig wonen of, ondanks die drukke baan, bepaalde zaken toch geregeld hebben. Vanuit hun eigen huis kunnen leden gebruikmaken van onze services en diensten. Het brede aanbod heeft één rode draad. Alles is uitstekend geregeld en betrouwbaar. Iedereen die namens ons bij u thuis komt is in het bezit van een VOG én een partnerpas. Zo weet u zeker dat het goed zit.

Voor de leden

Amstelring Ledenservice zorgt voor haar leden. Van een luisterend oor tot het wegwijs maken in zorgland. Met één belletje is vaak al veel op te lossen en te regelen. En de medewerkers van Amstelring Ledenservice zetten graag dat stapje extra om u volledig te ontzorgen. U kunt op ze rekenen!

Wij zijn er voor jong en oud. Of het nou is omdat het zelfstandig niet meer lukt of omdat het gewone leven al veel te druk is met die veeleisende baan of het drukke gezin; het is toch fijn als die lastige, zware en tijdrovende klusjes voor u gedaan worden? En de kapper of pedicure aan huis is écht genieten. U heeft het verdiend.

Naast de diensten aan huis verzorgen we ook geweldige dagtochten en andere uitjes. Van varen in Giethoorn tot een theaterbezoek. Heerlijk er even tussenuit. Alles is tot in de puntjes geregeld, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Gewoon lekker genieten!

Amstelring

U vindt bij ons altijd een dienst die bij u past. Want wij zijn er voor u. Warm en behulpzaam. Begripvol en persoonlijk. We zijn onderdeel van Amstelring, dé aanbieder van liefdevolle zorg in Amsterdam en de regio Amstelland Meerlanden.

Wij zijn Amstelring Ledenservice. Ons doel: uw leven net een beetje makkelijker en aangenamer maken. Zodat u alles uit het leven kunt halen. Wij zorgen dat het kan.

Wilt u lid worden?

Heeft u interesse in het lidmaatschap? Lees dan hier meer informatie over het lidmaatschap, of meld u meteen aan als lid!