Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Over Amstelring

Lieve oude dame met witte pluizige trui kijkt vrolijk achterom
Amstelring biedt professionele zorg, ondersteuning en verblijf voor ouderen en kwetsbaren in onze regio. Dat doen we dáár waar we al sterk aanwezig zijn; in buurten en gemeenschappen, in het hart van de samenleving.

De mens (blijven) zien

We begrijpen als geen ander dat iedereen zo veel mogelijk zelf betekenis en invulling wil geven aan het eigen leven. Wij zien iedereen als mens. We geloven in de eigen kracht van mensen én in de kracht van het eigen netwerk. Wij kijken daarom eerst naar behoeften en mogelijkheden, dan pas naar ziekte, ouderdom of beperkingen.

Zorg en ondersteuning bieden we dichtbij aan, het liefst in de wijk waar mensen al wonen. We ontwikkelen ontmoetingsplekken waar buurtbewoners van harte welkom zijn, om elkaar en anderen te ontmoeten en van onze voorzieningen gebruik te maken.

We willen elke dag het verschil kunnen maken. Onze grootste kracht is onze diversiteit aan achtergronden, talenten en competenties. We doen het niet alleen, we doen het samen. Met familie, naasten, vrijwilligers en samenwerkingspartners. Met elkaar dragen we zo bij aan de kwaliteit van het leven en het levenseinde van mensen die ons nodig hebben. 

Het gewone leven ondersteunen, dat doen we samen.

 

Meer over de toekomst van Amstelring

Hoe staat Amstelring in de maatschappij? Welke uitgangspunten zitten er bij Amstelring in de genen? En hoe zien wij onze rol in de toekomst?
Lees hier alles over de koers van Amstelring.