Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Dagtochten Ledenservice

Ouderen drinken koffie aan tafel tijdens boottocht op de Rijn
  • Geheel verzorgde dagtochten
  • Gezellig en persoonlijk
  • Exclusief voor leden
Regelmatig organiseert Amstelring Ledenservice voor haar leden een gezellige en originele dagtocht. Altijd inclusief vervoer, lunch en een vermakelijk dagprogramma. Kijk hieronder voor een indruk en lees meer over de leukste en meest gewaardeerde dagtochten!

U vindt alle actuele dagtochten op onze overzichtspagina Eropuit en Cultuur.

 

Orchideeënhoeve Pantropica - maart 2024

We lieten ons betoveren door de tropische natuur in Junglepark de Orchideeën Hoeve (nu genaamd Pantropica). We werden 's ochtends ontvangen met koffie/thee en gebak. In de tuinen als de Vlinder Vallei en het Amazone Regenwoud waanden we ons ver van huis en maakten we van dichtbij kennis met tropische dieren. Voor én na de smakelijke lunch hadden we alle tijd voor een heerlijke wandeling door de vele tropische tuinen. Tussen het weelderige groen waanden we ons in de jungle, compleet met tropische vissen, schildpadden, aapjes, vlinders en vogels. We zagen zelfs stokstaartjes en wat verderop flamingo’s! Aan het eind van de dag konden we in de steegjes van het Jungledorp leuk winkelen. Het was een adembenemende natuurbeleving!

Avondje uit: The Very Best of Elvis - januari 2024

Op maandag 8 januari gingen we eropuit naar het Circustheater in Scheveningen voor een bijzonder concert van The Very Best of Elvis met voorafgaand een heerlijk diner. Voor één dag werd op deze geboortedag van Elvis Presley het AFAS Circustheater omgetoverd tot Elvis-theater! Voor dit heel speciale Sterren aan Zee-concert, kroop de alom bekende Kees Versluys in de huid van Elvis Presley. Met zijn unieke stemgeluid liet hij ‘The King of Rock and Roll’ voor één avond herleven, toen hij samen met het Elvis in Memory Orchestra alle klassiekers van de wereldberoemde The Aloha from Hawaii show uit 1973 ten gehore bracht. Voorafgaand aan het concert en tijdens de pauze was in het theater een exclusieve tentoonstelling van Elvis-aandenkens te zien.

Rondvaart Zuiderzee - oktober 2023

In de haven van Urk gingen we aan boord van passagiersschip De Zuiderzee. Daar werden we ontvangen met koffie en thee met appelgebak. Nadat de trossen waren losgegooid vertrok het schip richting het Ketelmeer. De rondvaart voerde ons langs het mooie natuurgebied met vele eilandjes en verblijfplaats van vele watervogels. De schipper vertelde wat er allemaal te zien is. Ook de boeiende geschiedenis van Urk kwam aan bod. Tijdens de rondvaart stond er een uitgebreid lunchbuffet voor ons klaar. Ook zagen we een Urker Klederdrachtshow met uitleg over kraplap, het milde, de diezek, de worst, de broekstukken en de klap. Hierna gingen we weer aan land en wisten we alles van de Urker klederdracht!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de actuele dagtochten? Stuur ons een bericht of bel: 020 - 333 5100.