Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Matrasreiniging aan huis

Oude kalende man in close up en op achtergrond man die met machine een matras reinigt
  • Uw matras thuis laten reinigen
  • Verlichting van klachten
  • Binnen 30 minuten klaar
Een schoon matras is belangrijk voor uw gezondheid. Laat nu uw matras professioneel intern reinigen met de Matrasreiniging aan huis van MatrasCleaner. Huisstofmijt, huidschilfers en allergene stoffen worden verwijderd en bacteriën gedood. In nog geen half uur is uw matras hygiënisch schoon en slaapt u weer op een fris matras. Het reinigen van uw matras verlicht klachten als jeuk, niezen en een verstopte neus.

Waarom uw matras intern laten reinigen?

  • geen last meer van huisstofmijt en andere ongedierte
  • verlichting van klachten aan huid en luchtwegen
  • binnen 30 minuten een hygiënisch schoon matras
  • uw matras is direct weer te gebruiken
'Nooit geweten dat mijn matras inwendig zo vervuild was. Het is weer als nieuw!'

 

Een echt schoon matras

Hoe gaat het in zijn werk?  Uw matras wordt schoongemaakt met een speciale machine met hoge frequentie trillingen, vacuüm zuigkracht en een krachtige UVC lamp. De trillingen verpulveren de vervuiling, vacuüm zuigkracht verwijdert de vervuiling en UVC doodt bacteriën, schimmels en virussen. Vervolgens wordt het matras behandeld met een anti-huisstofmijt spray. U slaapt weer op een schoon matras en geniet van een frisse en gezonde nachtrust!

Nieuw: Nu ook vlekverwijdering

Ook vlekverwijdering is nu mogelijk. Na deze behandeling ziet uw matras er weer vlekvrij en als nieuw uit. Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van transpiratie-, urine-, bloed-, koffie-, thee- en wijnvlekken. Als u kiest voor de Vlekverwijdering, is de interne matrasreiniging daarbij inbegrepen.

Test voorafgaand aan de reiniging

Voordat wij een matras geheel reinigen tonen wij met de zwarte testdoek hoeveel vervuiling er in het matras zit zodat u dit met eigen ogen kunt zien.

Aanvragen matrasreiniging

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De matrasreiniger van MatrasCleaner belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak.

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00