Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Bad naar douche in 1 dag

Afbeelding van Bad naar douche in 1 dag
  • douchen zonder hoge instap
  • zonder hak- en breekwerk
  • gratis veiligheidscheck
Wist u dat jaarlijks meer dan 4.000 mensen in het ziekenhuis belanden door een val in hun badkamer? Met vervelende en soms ernstige breuken tot gevolg. Een hoge in- of opstap, gladde vloeren en geen houvast zorgen voor onnodige risico’s en onnodig leed. Laat uw bad weghalen en vervangen door een veilige inloopdouche met een lage instap!

Waarom uw bad vervangen door een douche?

  • lager valrisico
  • douchen zonder hoge in- of opstap, gladde vloeren en met goede houvast
  • zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen

'Ik kan weer douchen zonder bang te zijn om te vallen!'

 

Werkwijze

Zodra u een aanvraag doet, neemt Molenaar Badkamers telefonisch contact met u op. Samen bespreekt u uw wensen, en vervolgens komt de adviseur vrijblijvend bij u thuis om de situatie van de bestaande badkamer in kaart te brengen en te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. 

In 1 dag

Binnen 1 dag kan uw douche worden aangepast.  Over de bestaande muren en vloer worden wandpanelen en een nieuwe vloer aangebracht, met zo min mogelijk hak- en breekwerk. De oude materialen die zijn verwijderd worden afgevoerd en uw badkamer wordt opgeruimd, schoon en weer netjes opgeleverd. Zonder rommel! Dezelfde avond of de volgende ochtend kunt u alweer douchen.

Aanvragen Bad naar douche in 1 dag

Heeft u interesse? Vul dan het formulier in. De adviseur van Molenaar Badkamers belt u binnen 2 werkdagen terug. Bespreek samen uw wensen en maak als u dat wilt een afspraak. 

Wilt u eerst meer weten? Bel: (020) 333 51 00