Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kleinschalig wonen in een groepswoning

Vrouwen koken een Aziatische maaltijd met specerijen in wok
Woont u thuis, maar merkt u dat dit minder goed gaat? Wonen in een kleine en huiselijke groepswoning is dan een goede keus. Uzelf kunnen zijn én genieten van gezelligheid en activiteiten, dat kan in de groepswoningen van Amstelring. Tegelijkertijd kunt u rekenen op liefdevolle zorg en aandacht.

Snel contact met een Zorgexpert? Bel 088 - 97 20 200

Huiselijk en kleinschalig wonen

Kunt u vanwege dementie of een chronische ziekte niet meer thuis wonen? In de huiselijke woonomgeving van een groepswoning woont u zoveel mogelijk zoals u gewend bent. In een groepswoning wonen 6 tot 8 bewoners.

Eigen kamer

Ieder heeft een eigen zitslaapkamer die u inricht met persoonlijke spullen. Overdag zijn bewoners vaak in de gezamenlijke huiskamer. We eten er samen en kunt u meedoen aan gezellige activiteiten. Een klein en vast team medewerkers staat 24 uur per dag klaar voor uitstekende zorg.

Welke woning past bij u?

Op zoek naar groepswoning die bij u past? Bij Amstelring heeft u volop keuze uit groepswoningen met liefdevolle zorg. Er zijn groepswoningen in een gewoon appartementencomplex of in een verpleeghuis. Elke woning heeft een eigen karakter, specialisatie en aanbod aan activiteiten.

Onze groepswoningen vindt u in Amsterdam, Aalsmeer, Hoofddorp en Uithoorn. Hier vindt u alle kleinschalige groepswoningen van Amstelring. Of bel met een Zorgexpert en ontvang direct advies op maat: 088 - 97 20 200.

Bekijk de wegwijzer voor handige tips bij het vinden van een groepswoning die bij u past.

Advies

  • Bel met een Zorgexpert en ontvang direct advies op maat: 088 - 97 20 200.
  • Bekijk de kieswijzer voor handige tips bij het vinden van een groepswoning die bij u past
  • Vul de Zorgkosten Rekenhulp in en ontvang direct een overzicht van wat een verblijf in een groepswoning u kost

Verpleeghuis voor zwaardere zorg

Heeft u zwaardere zorg nodig, bijvoorbeeld bij dementie of na een CVA? Mogelijk is verblijf in een verpleeghuis voor u een betere keus. Bekijk ook de wegwijzer: welk type huis past bij mijn situatie? 

Vragen over onze groepswoningen

Heeft u een vraag? We helpen u graag! Bijvoorbeeld voor een rondleiding of bij het aanvragen van een indicatie.

Bel 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.