Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kwaliteit

Gerimpelde oude man met grijs pluizig haar en bril kijkt vrolijk om
Liefdevolle zorg staat bij Amstelring voorop. Om dat goed te doen is kwaliteit van de zorg en dienstverlening heel belangrijk. De beste kwaliteit wordt bereikt als de zorgmedewerker zich continu als professional blijft ontwikkelen. Een kundige zorgprofessionals bepaalt samen met u en uw familie welke zorgverlening er nodig en mogelijk is.

Kwaliteit verpleeghuiszorg

Amstelring vindt het belangrijk dat u zicht heeft op de kwaliteit van onze verpleeghuiszorg en het welzijn van onze cliënten. Daarom vindt u hier het Amstelring Kwaliteitsverslag Langdurige Zorg.

Wij horen graag uw mening

Wilt u uw mening laten horen? Hopelijk sluit onze zorg aan op uw wensen en heeft u zelf grip op de gemaakte afspraken. Bijvoorbeeld voor zorg bij u thuis of bij ons in een huis. Om de dienstverlening te verbeteren horen onze zorgprofessionals graag wat u van ons vindt.

Klanttevredenheidsonderzoeken

Bekijk hier ons intern klanttevredenheidsonderzoek. Daarnaast verzamelen we ook waarderingen van cliënten en naasten via ZorgkaartNederland. Op de website van ZorgkaartNederland kan iedereen zijn of haar ervaringen delen met de Nederlandse gezondheidszorg. De database vol informatie maakt het mogelijk om een keuze te kunnen maken voor een zorgverlener die het beste past bij de wensen.

Kwaliteitsverslagen