Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Kosten revalidatie

Na een behandeling in het ziekenhuis is vaak nog revalidatie nodig. Bijvoorbeeld na een ongeluk, heupoperatie, behandeling van kanker, hartklachten, longproblemen of een beroerte (CVA). U komt dan tijdelijk te wonen in een van onze revalidatiehuizen, waar u met professionele hulp werkt aan uw herstel. De kosten voor revalidatie worden vergoed via uw zorgverzekeraar.

Bel 088 – 97 20 200 voor antwoord op al uw financiële vragen.

Kosten bij geriatrische revalidatie

Revalidatie voor ouderen na behandeling in een ziekenhuis wordt ook wel geriatrische revalidatie genoemd. Deze zorg is als Diagnose Behandelcombinatie (DBC) geregeld in de Zorgverzekeringswet (Zvw).

Als in het ziekenhuis wordt vastgesteld dat u revalidatie nodig heeft, dan worden de kosten vergoed door uw zorgverzekeraar. U betaalt dan alleen uw eigen risico. Welke zorgkosten uw zorgverzekeraar vergoedt staat in uw zorgpolis. Check uw zorgpolis of bel uw zorgverzekeraar om zekerheid te krijgen. Kijk ook hoe het zit met de hoogte van uw eigen risico.

Met de volgende zorgverzekeraars heeft Amstelring voor heel 2020 géén overeenkomst: Aevitae (EUCARE), Besured, National Academic en Promovendum.

Ga naar het overzicht met locaties voor revalidatie bij Amstelring. 

Contact

Heeft u vragen of hulp nodig bij het regelen van uw revalidatie? 

Bel onze Zorgexperts: 088 – 97 20 200

Of stuur een mail