Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de content
Tekstgrootte: a a
Contrast:

Verpleeghuis Eigen Haard

Amstelring Eigen Haard in Zwanenburg
  • Levendig huis in Zwanenburg
  • Aardige mensen
  • Attent en gastvrij
Kunt u niet meer thuis wonen? Bijvoorbeeld door de gevolgen van ouderdom of bij ziekte? Kies dan voor het gezellige en kleinschalige Eigen Haard. Dit mooi gerenoveerde verpleeghuis ligt midden in Zwanenburg. U kunt er rekenen op liefdevolle zorg. Het is een plek waar Zwanenburgers graag komen, een levendige ontmoetingsplaats. De kundige medewerkers hebben oog voor gezelligheid en service. Laat ons vooral weten wat voor u belangrijk is.

Snel contact met een Zorgexpert: 088 - 97 20 200

Rondleidingsvideo

Verpleeghuis Eigen Haard in Zwanenburg

Lees meer over en klik door naar:

Een Zwanenburgs huis

Eigen Haard hoort echt bij Zwanenburg. Iedereen kent elkaar. Bij binnenkomst merkt u meteen de grote betrokkenheid van familie, vrijwilligers en buurtgenoten. Het verpleeghuis is overzichtelijk en ligt in een leuke woonwijk.

Naast Eigen Haard zijn zelfstandige huurwoningen te vinden, voor 55-plussers. Ook zij zijn vaste bezoekers van het Huis van de Buurt in Eigen Haard. Het is dé ontmoetingsplek bewoners, familie, vrienden en buurtgenoten.

‘Ik lees elke dag even de krant in het restaurant. Ik houd van mensen om mij heen’
bewoner Eigen Haard

Adres
Sparrenlaan 1
1161 VE Zwanenburg
(020) 497 54 44
Routebeschrijving

Het kloppend hart van Eigen Haard

Zodra u ons restaurant in komt bent u direct in het kloppend hart van Eigen Haard. De plek waar mensen samenkomen om te biljarten of te bloemschikken. Waar we de nog steeds razend populaire bingo houden en u samen met buurtbewoners uit Zwanenburg kunt genieten van een drankje of een vers gekookte maaltijd.

Liefdevolle aandacht

We vinden dat iedereen recht heeft op liefdevolle begeleiding. U kunt rekenen op passende zorg, verpleging, behandeling en begeleiding. We bespreken samen wat u zelf kan en nodigen uit om dat te blijven doen. Wij zijn er dag en nacht en werken met vaste teams, zodat u steeds vertrouwde gezichten ziet.

Wij leren u graag goed kennen

Wilt u ons laten weten wat voor u belangrijk is? Graag leren wij u zo goed mogelijk kennen. Pas dan zult u onze aandacht als betekenisvol ervaren. Respect voor wie u bent, wat u interessant vindt of leuk. Daar draait het bij ons om.

Rondleiding aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!