Revalidatie kan nodig zijn na een heupoperatie, ongeval of behandeling in het ziekenhuis. Bent u al wat ouder en kwetsbaar, dan is de revalidatieafdeling van Bornholm er speciaal voor u. Wij weten dat revalideren bij het ouder worden anders verloopt en extra aandacht vraagt. Bij Bornholm werken we samen aan uw herstel.
Revalideren betekent herstellen en handelingen opnieuw leren. U leert misschien weer om iets vast te pakken, te lopen, praten, uzelf te wassen en aan te kleden. In een periode van drie weken tot drie maanden werkt u aan herstel. Als het nodig is krijgt u fysiotherapie, ergotherapie en logopedie. Therapie helpt ook als u moet leren omgaan met beperkingen die blijvend zijn.
'Ik ben nu weer thuis. Toen ik in Bornholm kwam kon ik nauwelijks iets. Ben heel goed hersteld, gelukkig maar.'
Adres
Bornholm 50
2133 AA Hoofddorp
(023) 554 97 19
Routebeschrijving
U verblijft in een een- of tweepersoonskamer. Er is een gezamenlijke huiskamer met keuken. Overdag zijn we daar vaak te vinden voor een activiteit of om een praatje met elkaar te maken.
Sociale contacten en op een leuke manier met iets bezig zijn horen er ook bij. Er worden in Bornholm allerlei activiteiten georganiseerd, er zit vast iets leuks voor u bij. En speciaal voor revalidanten is er:
De artsen, paramedici, verzorgenden en verpleegkundigen van Bornholm zijn gespecialiseerd in geriatrische revalidatie (GRZ). Dat is speciaal op ouderen gerichte revalidatie:
Bezoektijden - Bereikbaar OV - Parkeren - Service en voorzieningen- Betalen met service- of pinpas - Activiteiten - Eropuit - Zelf iets vieren - Religie - Kwartaalblad Samenspraak - Cliëntenraad - Muziektherapie - Verzorgende en Verpleegkundigen - Specialist ouderengeneeskunde - Fysiotherapeut - Ergotherapeut - Diëtist - Logopedist - Geestelijk verzorger - Maatschappelijk werker - Psycholoog - Werken bij Bornholm - Vacatures verzorgende IG - Vacatures Verpleegkundige
Voor revalisderen in Bornholm kan een wachttijd zijn. Bel 088 – 97 20 200 (maandag t/m vrijdag van 08.00 - 16.30 uur) voor de actuele wachttijd. Lees hier meer over wachttijden bij onze locaties.
U kunt in Bornholm komen wonen met een:
Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst.
Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: Zorgprofiel per locatie.
Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over Kosten Verpleeghuis.
Wilt u een kijkje nemen in Vreugdehof? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!