Revalideren kan iets moeilijker zijn als u op leeftijd bent. Veel mensen kiezen daarom voor de revalidatieafdeling van Vreugdehof. Hier is namelijk de kennis en ervaring in huis om u te helpen met herstellen. U kunt rekenen op enthousiaste begeleiding. Samen maken we een revalidatieplan om een zo groot mogelijke zelfredzaamheid te bereiken.
Revalideren kan noodzakelijk zijn als u bijvoorbeeld:
We stellen in overleg met u een plan op. Het doel is altijd om u weer zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Daarbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie thuis. En met wat u belangrijk vindt. U werkt bijvoorbeeld aan het verbeteren van uw conditie of spierkracht. En u oefent met dagelijkse handelingen, zoals uit bed komen, opstaan vanuit een stoel of bestek vasthouden. Voor iedereen zal dat anders zijn. Uw mantelzorger betrekken wij daar graag bij.
Adres
De Klencke 111
1083 HH Amsterdam
(020) 541 61 11
Routebeschrijving
U zult merken dat er veel in het teken staat van revalidatie en herstel. Ook bij dagelijkse handelingen en bezigheden motiveren wij u om verder te komen. Natuurlijk zijn voldoende rust, ontspanning en gezelligheid ook belangrijk bij herstel.
Ons team staat voor u klaar om samen met u te werken aan uw herstel. We helpen u om alle aspecten van uw revalidatieproces goed te doorlopen. De specialist ouderengeneeskunde is uw behandelend arts en als dat nodig is, kunt u rekenen op begeleiding van een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtist, logopedist, maatschappelijk werker, (neuro)psycholoog, geestelijk verzorger en tandarts.
Er is een ruime eenpersoonskamer voor u beschikbaar, met een gedeelde badkamer en toilet. Op uw kamer heeft u een kledingkast, nachtkastje en een tafel met stoel. Andere bewoners ontmoet u in de gezamenlijke huiskamers of in de oefenruimtes van de fysiotherapeut. In de huiskamer is het prettig vertoeven voor een praatje, koffie en de maaltijden.
‘Ik ben bij mijn dochter van de trap gevallen, gebroken voet, gekneusde schouder en nog veel meer. Maar hier kan ik rustig aan weer op krachten komen, fijne mensen ook.’
Bezoektijden - Bereikbaar met OV - Parkeren - Wifi aanwezig - Restaurant - Faciliteiten en service - In de buurt - Activiteiten - Dieren op bezoek - Betalen met service- of pinpas - Vrijwilligers en stagiaires - Cliëntenraad - Koffie en thee - Tandarts - Verzorgende en Verpleegkundigen - Specialist ouderengeneeskunde - Fysiotherapeut - Ergotherapeut - Diëtist - Logopedist - Geestelijk verzorger - Maatschappelijk werker - Psycholoog - Werken bij Vreugdehof - Vacatures Verzorgende IG - Vacatures Verpleegkundige
Voor wonen in Vreugdehof kan een wachttijd zijn. Bel 088 – 97 20 200 (maandag t/m vrijdag van 08.00 - 16.30 uur) voor de actuele wachttijd. Lees hier meer over wachttijden bij onze locaties.
U kunt in Vreugdehof komen wonen met een:
Bij het aanvragen van een indicatie zijn we u graag van dienst. Aarzel niet om ons hierover te bellen.
Heeft u een ander zorgprofiel? Check welke locatie het beste bij uw zorgprofiel past: Zorgprofiel per locatie.
Voor wonen in een verpleeghuis of groepswoning berekent en int het Centraal Administratiekantoor (CAK) uw eigen bijdrage. Lees meer over Kosten Verpleeghuis.
Wilt u een kijkje nemen in Vreugdehof? Of meer weten over wat er mogelijk is? Onze Zorgexperts helpen u graag, ook bij het regelen van een zorgindicatie. Bel: 088 - 97 20 200. Of stuur een mail.
Heeft u een vraag of wilt u kennismaken? We helpen u graag!